Michel Bras
„Existuje silné pouto, které svazuje lidi s jejich rodnými zeměmi, dobře známými krajinami či prameny, procházejícími skrze louky a vesničky, které jsou zasazeny v dutinách nehybných skal nebo obklopeny buky vzpomínající na časy dávno minulé. Náš dům, zde na Suquetu, je obýván tichem, koupe se ve světle a živí jej neměnné, neustále se opakující roční období. Jsme obdařeni úžasným spojením se vším okolo. A takto začal vznikat set (de sept). Kolekce je ovocem spolupráce s belgickým umělcem Roos van de Veldem: čistý kov, organické linie a sedm zářivých barev duhy daly vzniknout kolekci talířů, podnosů a sklenic. Všechny prvky propojeny jako nádherný květ dodávají společně sdílenému jídlu harmonii. Chuť na zázrak nikdy nepřestane růst," říká francouzský šékuchař, který vede, společně se svým synem, hotel a restauraci v Laguiole, Aveyron.
Odjakživa vaří a tvoří na základě své intuice.
Kromě kulinářských aktivit vydal Bras několik knih, včetně známé kuchařky Essential Cuisine v roce 2002. Ve stejném roce otevřel Bras v japonském Windsor Hotelu Toya v Hokkaidu stejnojmennou restauraci a navrhl sérii nožů pro japonského výrobce KAI, které se prodávají od roku 2005.
Název produktu | Kód produktu | Cena s DPH | Akce | ||
---|---|---|---|---|---|
Mísa malá |
B9711102 | 589,00 Kč | |||
Mísa velká |
B9711103 | 829,00 Kč | |||
Polévková mísa |
B9711104 | 1 189,00 Kč |